rsz_mandeljni

Srijeda, 21.5. @ VIP club (Trg bana Josipa Jelačića 9)

VITA MAVRIČ & AKORD QUARTET (etno koncert židovskih šansona)

Vita Mavrič glasovita je slovenska glazbenica, kantautorica i dobitnica mnogih nagrada. Njezin novi projekt kolekcija je istodobno veselih i melankoličnih židovskih klezmer šansona, proizašlih iz mnoštva tradicionalnih i bezvremenskih napjeva koji su imali ključnu ulogu u razvoju europske glazbene umjetnosti. Izrazito zanimljivi prijevodi te bogata glazbena prilagodba majstorski su obrađeni na njenom albumu “Mandeljni in rozine” (“Bademi i grožđice”). Poznata po lijepom vokalnom melankoličnom izrazu koji često prerasta i u izuzetno strastvenu interpretaciju teksta i glazbe temeljna su odrednica stvaralaštva Vite Mavrič kao glazbenice.

Početak u 22h. Cijena ulaznice je 25 kn.

https://www.youtube.com/watch?v=Vv1vXu3s2Gw

joyce-muniz_600

Petak, 23.5. @ VIP club (Trg bana Josipa Jelačića 9)

JOYCE MUNIZ (EXPLOITED RECORDS)

Funk Guru & phillipe b2b (CFSN)

Lucija & Maja Pa b2b

Sredinom 90-ih Joyce se iz Sao Paula seli u Beč i upoznaje s bogatom glazbenom scenom. Već sa 16 godina posuđuje svoje divne vokalne sposobnosti Markus Dohelskyju aka Shanti Roots (Vienna Scientists) i I-Wolfu (Sofa Surfers/Klein Records). U suradnji s Cusmos duom, 2008. godine izdaje sigle “Garoto” za Kruder & Dorfmeisterov G-sone, a njen prvi solo uradak pod imenom “Party Over There” postaje DJ Magov “electro single of the month”, dok su idući, “Bedstories” remiksirali Mr Ho i Cosmin TRG. Izlazak Blazeovog house klasika “Lovely Daee” na poznatoj Defected izdavačkoj kući popelo ju je na 4. mjesto beatportove deep-house ljestvice. Osim bogate produkcijske i DJ karijere, osvojila je i Amadeusa (Austrijska verzija Grammyja) i dvije nominacije za “Kabininparty” koja je proglašena za najbolju pjesmu godine. Remiksirala je samu kremu glazbene produkcije kao što su: Maya Jane Coles, Tosca, Claptone, Stereo MC’s, Munk, Robert Owens, te mnoge druge. Planetarnu popularnost postigla je s hitom “Back In The Days” na kojem je surađivala s reperom Baby Bamom iz legendarnih Jungle Brothersa. Njen zadnji, vjerojatno i najuspješniji producenstki uradak proslavio je sam Richie Hawtin zavrtjevši je na prošlogodišnjem Boiler Roomu.

Početak u 00h. Cijena ulaznice je 25kn do 00:30, 35 nakon.

DJ SET:  https://www.youtube.com/watch?v=EWJzNohpff0
FB: https://www.facebook.com/JoyceMunizOfficial

PHILLITCHEVANJE-vizual-1

Subota, 24.5. @ Klub (Pavla Hatza 16)

PHILLITCHEVANJE (itch & phillipe)

Anto (Bounce, Whateverest)

Programirani za zabavu, spajaju nespojivo. Njihova glazba je future-retro, a oni su vječna djeca koja svoje igračke mijenjaju opremom za umiks.

Phillitchevanje je glazbeno opušteniji program u organizaciji dvojice CFSN DJ-a. Za tu prigodu oni se povlače iz svojih kužerskih odora i prepuštaju istinskim dječačkim nagonima u kojima glazba nema granica, a pravila igre ne postoje.

Oni nisu nostalgičari i ne misle da je prije deset godine sve bilo bolje, ali se vrlo rado sjete trenutaka kako su samo znali zaigrati ispred MTV/VIVA televizora.

Phillitchevanje je parada dobro nam znanih starih i novih glazbenih brojeva miksanih s ljubavlju i osjećajem za ritam starih rasplesanih glazboljubaca.

Početak u 23h.Cijena ulaznice je 15kn do 00:30, 20 nakon.